Bananenbrood

Met dit bananenbrood recept kun je eindeloos variëren en kun je al je creativiteit erin kwijt. Je kunt noten toevoegen, chocola of gedroogd fruit. Je kunt hem dus zo maken zoals jij wilt! Dit bananenbrood kun je eten als tussendoortje of je kunt hem serveren als cake bij een kopje koffie of thee. Het fijne van dit recept is dat je geen gebruik maakt van suiker, want dit recept wordt gezoet door de zoete bananen.

Bananenbrood

Ingrediënten:

2 rijpe bananen
75 gram havermout
100 gram bloem
3 eieren
snufje zout
1 tl kaneel
2 tl bakpoeder
handje noten

En zo maak je het:

  • Verwarm de oven op 180 graden
  • Prak de rijpe bananen in een kom en voeg de eieren toe
  • Meng dit samen tot een mengsel
  • Voeg dan de droge ingrediënten toe en meng dit samen
  • Smeer een cakevorm goed in met boter en voeg dan het mengsel in de cakevorm
  • Snijd de noten in kleinere stukken en verdeel dit over de het mengsel
  • Zet dan het bananenbrood in de oven voor ongeveer 45 min
Bananenbrood
Informatie
recipe image
Recept Naam
Bananenbrood
Publicatie Datum
Voorbereidingstijd
Kooktijd
Totale tijd

Facebook0
Facebook
Pinterest30
Pinterest
INSTAGRAM

Online Chefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *